Grønn sildesalat
Grønn sildesalat Oppskrift
nivå
Lett
totalt
24t

Grønn sildesalat

nivå
Lett
totalt
24t

Grønn sildesalat

Grønn sildesalat du kan gjøre i stand dagen før gjestene kommer, så er forretten klar! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Silden bør stå et døgn før servering. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3stk
Sild(krydderfileter)
1stk
Paprika(grønn)
1dl
Yoghurt(matyoghurt)
2ss
Kruspersille(hakket)
2ss
Dill(hakket)
2ss
Gressløk(hakket)
2ss
Karse(hakket)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Skyll sildefiletene, tørk dem godt og skjær dem i små terninger.

  2. Rens og skjær selleri i tynne skiver og paprika i små terninger. Bland det med sildeterningene.

  3. Rør sammen rømme, yoghurt og hakket grønt. Bland inn sild og grønnsaker. Smak salaten til med en anelse salt og pepper.

  4. Anrett salaten på fat og dryss spirer over.

Grønn sildesalat du kan gjøre i stand dagen før gjestene kommer, så er forretten klar! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN