Grønn suppe med persille og babyspinat
Grønn suppe med persille og babyspinat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Grønn suppe med persille og babyspinat

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Grønn suppe med persille og babyspinat

Hjemmelaget suppe med en nydelig grønnfarge av persille og babyspinat. Serveres med egg. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

I stedet for spinat kan du bruke nye skudd av nesle hvis du skal lage grønn suppe om våren.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
250g
Spinat(baby)
3dl
2stk
1klype(r)
1klype(r)
2stk
Egg(hardkokt )

SLIK GJØR DU

  1. Vask og grovhakk persille og spinat og legg dem i 1 l vann sammen med buljongterninger. Kok opp og la det trekke ca. 10 minutter. Kjør suppen glatt med en stavmikser.

  2. Rist sammen mel og melk til en jevning og rør det i suppen.

  3. La det småkoke 5–10 minutter og tilsett en smørklatt og en fløteskvett. Smak til med salt og pepper.

  4. Server suppen med halve kokte egg og godt brød.

Hjemmelaget suppe med en nydelig grønnfarge av persille og babyspinat. Serveres med egg. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN