Grønnsaker med parmesan
Grønnsaker med parmesan Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
40min

Grønnsaker med parmesan

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
40min

Grønnsaker med parmesan

Ovnsstekte grønnsaker med ostedekke av dijonsennep, crème fraîche, brødsmuler og revet parmesan. Dette er en vegetarisk form, som metter lenge. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Dette er en vegetarisk form, som metter lenge. Av og til kan det være godt å ta en «grønn dag».

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1klype(r)
2stk
Paprika(i ulike farger)
2ss
Solsikkeolje(til steking)

Ostedekke

2stk
1klype(r)
1klype(r)
2skiver
2dl
Parmesan(revet)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær squash i skiver. Legg skivene på en fjøl og strø over litt salt. La dem trekke en stund.

  2. Del paprika i to og skjær i grove biter. Stek avtørkede squashskiver og paprika til det blir mykt. Legg det i en smurt form. Skjær løken i ringer og legg over.

  3. Skill eggene. Bland eggeplommer og sennep. Rør i crème fraîche og smak til med krydder. Smuldre brødet til smuler, bland med ost og legg blandingen i eggrøren. Pisk eggehviter stive og vend i røren.

  4. Fordel røren over grønnsakene og legg på tomatene. Gratiner formen på nederste rille i ovnen ved 250° i 10–15 minutter. Pynt med basilikum og server straks.

Ovnsstekte grønnsaker med ostedekke av dijonsennep, crème fraîche, brødsmuler og revet parmesan. Dette er en vegetarisk form, som metter lenge. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN