Grønnsakgryte med gremolata
Grønnsakgryte med gremolata Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Grønnsakgryte med gremolata

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Grønnsakgryte med gremolata

Mettende vegetargryte med masse gode grønnsaker. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Gremolata er italiensk garnityr med sitron og finhakket persille, som gir god smak til denne gryten. Kikerter er også gode i denne gryten – kjøp ferdig kokte på boks, for de er det bare å legge i gryten.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Gremolata

250g
0.5stk
Sitron(revet skall)
2ss
Kruspersille(finhakket)

SLIK GJØR DU

  1. Grovhakk løken. Skjær paprika og squash i biter. Del sopp i fire. Stek grønnsakene blanke og myke i en kjele uten at de tar for mye farge.

  2. Skyll kikertene og la renne av. Vend dem i gryten sammen med tomatene. Smak til med salt, pepper og litt fond. Bland i timian og la alt koke i 8–10 minutter.

  3. Bland ingrediensene til gremolataen og topp gryten med den ved servering.

Mettende vegetargryte med masse gode grønnsaker. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN