Grønnsakspai
Grønnsakspai  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
1t 30min

Grønnsakspai

nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
1t 30min

Grønnsakspai

Deilig vegetarpai som ser fantastisk flott ut! Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Med gode grønnsaker og litt fantasi kan du servere en pai som er like pen som den er god.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

1stk
2stk
3stk
150g

Paideig

130g
1dl
Sesamfrø(ristede)
2ss
Vann(kaldt)

SLIK GJØR DU

  1. Arbeid ingrediensene til deigen sammen i en food processor. Trykk deigen ut i en form, ca. 24 cm i diameter.

  2. La deigen stå kaldt i ca. 30 minutter.

  3. Del squash i to på langs og skjær i tynne skiver. Skrell og skjær gulrøttene på samme måte. Kok gulrøtter i lett saltet vann i noen minutter til de mykner.

  4. Sett skivene på høykant rundt i paiformen. Begynn langs kanten og fortsett inn mot midten. Bland egg, ost, fløte, litt salt og pepper. Hell dette over grønnsakene.

  5. Stek paien på nederste rille i ovnen i 30–40 minutter. Avkjøl litt og server paien lunken.

Deilig vegetarpai som ser fantastisk flott ut! Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN