Grønnsakspyd og kyllingvinger
Grønnsakspyd og kyllingvinger Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Grønnsakspyd og kyllingvinger

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Grønnsakspyd og kyllingvinger

Nygrillede kyllingvinger med grønnsaker på spyd. Foto: Anette Nilsson

Oppskrift

Vurdering

Barbecuemarinerte kyllingvinger og grønnsakspyd lager du raskt på grillen, og det smaker godt sammen med en sprø potetsalat.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Grønnsaksspyd

4stk
Vårløk(ferske)
1stk
Paprika(rød)
8stk
Artisjokk(hermetiske)
2stk
1klype(r)
1klype(r)
800g
Kylling(vinger)

SLIK GJØR DU

  1. Rens løken og grønnsakene. Skjær i biter. Del lime i båter. Tre det på pinner. Press over limesaft og drypp over litt olivenolje. Krydre med salt og pepper.

  2. Vask og tørk kyllingvingene. Ha BBQ-sausen i en bolle og legg i kyllingvingene. Rør om slik at sausen dekker. Krydre med salt og pepper.

  3. Grill vingene i 5–6 minutter på middels varme. Snu spydet av og til. Grill til sammen 3–4 minutter.

Nygrillede kyllingvinger med grønnsaker på spyd. Foto: Anette Nilsson

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN