Grovbrød uten gjær
Grovbrød uten gjær Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
1t
totalt
1t 15min

Grovbrød uten gjær

nivå
Lett
aktiv
1t
totalt
1t 15min

Grovbrød uten gjær

Brødet kan godt fryses. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.4 (39 stemmer)
Saftig brød med en anelse søtsmak fra honning. Deilig å servere til varm suppe.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
5dl
1.5dl
Rugmel(siktet)
1dl
0.5dl
Havregryn(eller hvetekli)
0.5dl
5dl
Yoghurt(naturell)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 175°. Kle en avlang form 1 ½ liter med bakepapir.

  2. Bland alle tørre ingredienser i en bakebolle. Rør i honning og yoghurt. Hell røren i formen og stek brødet på nederste rille i ca. 60 minutter. Prøv med en kakenål om brødet er gjennomstekt.

  3. Hvelv brødet ut på rist og ta av bakepapiret. Avkjøl under et håndkle.

Brødet kan godt fryses. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.4 (39 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN