Grove brunsjvafler
Grove brunsjvafler Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Grove brunsjvafler

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Grove brunsjvafler

Grove vafler som metter godt. Prøv denne nordnorske vaffelvrien med kokte egg i skiver på nystekte vafler.  Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Nystekte vafler - både duften og smaken er himmelsk! Grove vafler metter godt og avkjølt kan de fylles, brettes og pakkes i sekken som turmat. Prøv denne nordnorske vaffelvrien med kokte egg i skiver på nystekte vafler.       

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Pålegg

10stk
5stk
Tomat(i skiver)

SLIK GJØR DU

  1. Smelt smør. Bland alle ingrediensene i en bolle og pisk til en jevn røre. La røren stå i minst 15 minutter for å svelle.

  2. Hardkok eggene i ca. 8-10 minutter. Avkjøl i kaldt vann og ta av skallet. Skjær tomat og egg i skiver.

  3. Stek vafler i et godt oppvarmet og smurt vaffeljern.

  4. Server vaflene med smør, skivet egg, tomatskiver og et dryss havsalt.

  5. Oppskriften er til 10 plater.

Grove vafler som metter godt. Prøv denne nordnorske vaffelvrien med kokte egg i skiver på nystekte vafler.  Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN