Grove muffins med kremost  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
35min

Grove muffins med kremost

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
35min

Grove muffins med kremost

Lag nydelige muffins med kremost og server de lunkne. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

1 (2 stemmer)
Muffinsene smaker best lunkne, gjerne med en salat. Bruk kremost med smak som topping.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3dl
0.5ts
1dl
Smør(smeltet)
2stk
2dl
Kulturmelk(syrnet melk )

Fyll

200g
Kremost(gjerne med krydder)
6stk
Cherrytomat(deles i to)
1bunt
Timian(deles opp)

SLIK GJØR DU

  1. Bland de tørre ingrediensene, gjerne i en food processor. Tilsett smeltet smør, egg og syrnet melk. Rør deigen glatt.

  2. Sett store former av papir i en muffinsplate. Fordel røren i formene. Lag en fordypning i hver muffins og fyll i ost og oliven. Stek muffinsene midt i ovnen ved 200° i ca. 20 minutter.

  3. Avkjøl på rist. Fordel kremost med krydder over muffinsene og pynt med små tomater og timian.

Lag nydelige muffins med kremost og server de lunkne. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

1 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN