Grove seiburgere Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
40min
totalt
40min

Grove seiburgere

nivå
Middels
aktiv
40min
totalt
40min

Grove seiburgere

LUNSJ ELLER MIDDAG: Disse seiburgerne kan spises til middag eller som lunsj på tur. Sunt og godt!

Foto: Norges sjømatråd / Synøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.8 (71 stemmer)
En fiskeburger kan serves som både middag og lunsj, og tas med på tur. I denne oppskriften lager du selv dressingen, men du kan også kjøpe den ferdig i butikken.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Tilbehør

0.5stk
1stk
4stk
Brød(burgerbrød)
500g
Sei(filet, uten skinn og bein)
1ts
1dl
1ss
Gressløk(frisk, finhakket)
Margarin(til steking)

Dressing

1ss
Sylteagurk(Agurkmix på glass)

SLIK GJØR DU

  1. Del fiskefileten i biter og ha bitene i en foodprosessor. Tilsett salt og kjør maskinen til deigen er jevn og seig – det tar bare noen sekunder. Hell i melken i ca. 3 omganger, la maskinen gå mellom hver gang slik at melken blandes godt inn og farsen blir glatt.

  2. Ha i potetmel, pepper og gressløk. Stek en liten prøvekake og smak om den er passe krydret.
    Form flate kaker og stek dem, ca. 3 minutter på hver side.

  3. Rør sammen ingrediensene til dressingen.

  4. Vask salaten. Skjær agurk, rødløk og tomat i skiver, og vask cherrytomatene.

  5. Varm burgerbrødene etter anvisning på pakken. Server seiburgerne i burgerbrød med dressing, salat og grønnsaker, og med cherrytomater ved siden av.

LUNSJ ELLER MIDDAG: Disse seiburgerne kan spises til middag eller som lunsj på tur. Sunt og godt!

Foto: Norges sjømatråd / Synøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.8 (71 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN