Grunnoppskrift på formkake
Grunnoppskrift på formkake Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t

Grunnoppskrift på formkake

nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t

Grunnoppskrift på formkake

Enkel og god grunnoppskrift som kan brukes til mange forskjellige kaker. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.8 (59 stemmer)
En god grunnoppskrift som er et godt utgangspunkt når du skal bake en formkake.     

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Rør smør og sukker hvitt slik at det blir en smørkrem. Tilsett eggene, ett om gangen, og rør godt mellom hver gang slik at de blandes godt i smørkremen.

    Bland bakepulver i melet og rør det i smørkremen vekselvis med melken. Start med melet.

    Til hit er framgangsmåten lik for alle kakene.

    Når du har laget kakene ferdig, stekes de på nederste rille i ovnen ved 180° i ca. ¾ time. Kjenn med en kakenål om kaken er gjennomstekt.

    Ta kaken ut av formen og avkjøl på rist.

Enkel og god grunnoppskrift som kan brukes til mange forskjellige kaker. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.8 (59 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN