Gulrotmuffins med gresskarkjerner
Gulrotmuffins med gresskarkjerner Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
45min

Gulrotmuffins med gresskarkjerner

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
45min

Gulrotmuffins med gresskarkjerner

Sunne gulrotmuffins som kan serveres til suppe eller gryter Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

Luftige gulrotmuffins toppet med gresskarkjerner. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Mal hasselnøttene fint og bland med hvetemel, kanel og bakepulver i en bolle.

  2. Smelt smøret og avkjøl litt før du blander det med melk. Tilsett egg og sukker og visp det sammen med en gaffel.

  3. Skrell gulroten og riv den fint på et rivjern. Hell sitronsaften over. Bland alt til en klumpefri deig.

  4. Fordel røren i muffinsformer og dryss på noen gresskarfrø. Stek muffinsene midt i ovnen på 200° i ca. 25 minutter.

Sunne gulrotmuffins som kan serveres til suppe eller gryter Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN