Gulrotrøsti
Gulrotrøsti Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Gulrotrøsti

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Gulrotrøsti

Røsti er en sveitsisk smårett som er godt tilbehør til mange middager. Her har vi laget den med gulrot, noe som er både sunt og godt! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Server røsti med crème fraîche eller nystekt bacon og tyttebærsyltetøy.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
5stk
5stk
1stk
Løk(finhakket)
2stk
1ts
1ts
Timian(tørket)
1ss
Smør(til steking)

Tilbehør

200g
Rogn(rød)

SLIK GJØR DU

  1. Skrell gulrøtter og poteter, riv dem på kjøkkenmaskin eller rivjern. Klem ut så mye vann du greier. Ha gulrøtter, potet, løk og egg i en bolle. Tilsett salt, pepper og timian.

    Del røren i 8. Stek som pletter i smør i varm stekepanne eller stek en stor pannekakerøsti. Snu den store røstien ved hjelp av et stort lokk. Røsti skal være gyllenbrun og sprø.

Røsti er en sveitsisk smårett som er godt tilbehør til mange middager. Her har vi laget den med gulrot, noe som er både sunt og godt! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN