Gyllengul potetform Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t 15min

Gyllengul potetform

nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t 15min

Gyllengul potetform

Potetform som lager seg selv i ovnen med pesto, gurkemeie og oliven. Foto: Allers forlag

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.9 (11 stemmer)
Potetformen får en gyllen farge av gurkemeie og er fin å servere til skinke eller kylling. Formen kan også serveres med brød og salat.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
10stk
0.5dl
1dl
Oliven(sorte, stenfrie)
1ts
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Skrell og del poteter i skiver. Skrell og finhakk hvitløken. Del fennikel i to og skjær den i skiver.

  2. Bland poteter, hvitløk, fennikel, pesto, gurkemeie, urtekrydder, krydder og oliven.

  3. Smør en ildfast form og fordel blandingen i den. Hell over fløte og melk. Stek formen på rist på nederste rille i ovnen ved 200° i 45–50 minutter.

Potetform som lager seg selv i ovnen med pesto, gurkemeie og oliven. Foto: Allers forlag

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.9 (11 stemmer)

DEL OPPSKRIFTEN