Hakkebiff med eplesjy og nøttesalat
Hakkebiff med eplesjy og nøttesalat Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t 15min

Hakkebiff med eplesjy og nøttesalat

nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t 15min

Hakkebiff med eplesjy og nøttesalat

Deilig hakkebiff med eplesjy og nøttesalat Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Lag noen saftige og smakfulle biffer av kjøtt- eller karbonadedeigen. Server med eple og nøttesalat. Innkokt eplejuice blir en spenn-ende sjy som smaker godt til.      

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Eplesjy

Nøttesalat

200g
Brune bønner(eller grønne)
3stk
50g
Hasselnøtter(eller valnøtter)

SLIK GJØR DU

  1. Rør kjøttet med potetmel, soyasaus og melk. Form til to biffer.


  2. Krydre med salt og pepper på hver side av biffene.


  3. Stek biffene på begge sider ved sterk varme. Senk varmen, og stek i ca. 10 minutter på ettervarmen, til biffene er gjennomstekte.


  4. Ta biffene ut av pannen. Tilsett eplemost eller eplejuice, og la det koke inn til halvparten. Sjyen skal bli litt sirupsaktig. Smak til med salt og pepper. Hell sjyen over biffene ved servering.


  5. Kok bønner raskt i lettsaltet vann. La dem renne av og avkjøl. Skjær epler i båter og fjern kjernehusene. Bland epler, salat og bønner.


  6. Pisk dressingen sammen og smak til med salt og pepper. Bland den med salaten. Dryss på nøtter.


  7. Server biffene med salat, stekte poteter og sjy.

Deilig hakkebiff med eplesjy og nøttesalat Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN