Hamburgerrygg snadder
Hamburgerrygg snadder Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
15min

Hamburgerrygg snadder

nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
15min

Hamburgerrygg snadder

Hamburgerrygg snadder med rotselleri, kålrot, gulrot, rødløk og hakket persille. Server med hjemmelaget pepperrot yoghurt. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Hamburgerrygg snadder med pepperrot-yoghurt. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
150g
Skinke(hamburgerrygg i terninger)
150g
0.5ss
Olivenolje(til steking)
1skiver
0.5ss
1dl
1klype(r)
1klype(r)
1klype(r)
Bladpersille(hakket)

Pepperrot-yoghurt

1dl
Yoghurt(tyrkisk)
1ss
Pepperrot(revet)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Rens og del rotgrønnsakene i terninger. Stek på høy varme i oljen, til grønnsakene får litt farge. Senk varmen, legg i løken og la den putre med i noen minutter.

  2. Tilsett fond og vann og la syde under lokk til rotgrønnsakene mykner. Bland i hamburgerryggen, slik at den blir varmet opp. Smak til med salt og pepper. Bland yoghurt med pepperrot og server ved siden av. Pynt gjerne med hakket persille.

Hamburgerrygg snadder med rotselleri, kålrot, gulrot, rødløk og hakket persille. Server med hjemmelaget pepperrot yoghurt. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN