Havre- og frøknekkebrød
Havre- og frøknekkebrød Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
6min
totalt
1t 30min

Havre- og frøknekkebrød

nivå
Middels
aktiv
6min
totalt
1t 30min

Havre- og frøknekkebrød

Sunne, hjemmelagde knekkebrød med havre og forskjellige typer frø. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

Hjemmebakt knekkebrød er godt å spise med en skive ost til en kopp te!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 160 °. Bland sammen alle ingrediensene unntatt vannet i en bolle. Kok opp vannet og hell det over de andre ingrediensene. Bland godt.

  2. Kjevle ut den klissete deigen til et tynt rektangel på en bakeplate mellom to bakepapir.

  3. Pensle gjerne med olje på papiret slik at det løsner fra deigen når knekkebrødet er stekt.

  4. Dra bort det øverste bakepapiret. Strø på litt havsalt. Skjær ruter med en pizza­rulle, 4 x 5 cm store biter.

  5. Stek knekkebrødene midt i ovnen i ca. 60 minutter. Hvis knekkebrødet fortsatt er litt seigt i midten, så la brødene bli stående på ettervarmen i ovnen. Avkjøl på rist og oppbevar knekkebrødene i tett boks.

Sunne, hjemmelagde knekkebrød med havre og forskjellige typer frø. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN