nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min
Herregårdskotelett i soppsaus
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min
Herregårdskotelett i soppsaus
Soppsausen kan også lages med andre typer sopp. Du kan bruke både nakkekoteletter og vanlige svinekoteletter.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Stek koteletter på begge sider i varm panne i litt smør eller olje. Skru ned varmen og la kjøttet ettersteke i ca. 3 minutter, alt etter tykkelsen.
Bland sammen urtesaltet og dryss på kotelettene mens de steker i pannen.
Del sopp i fire og hakk løken grovt. Stek løk og sopp i en panne. Tilsett finhakket hvitløk og hell på portvin, soya og fløte. La sausen koke i ca. 1 minutt og smak til med salt og pepper.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Bland pasta med sausen. Legg i spinatblader. Skjær vårløk i tynne skiver og bland i retten.
Del over kotelettene og server kjøttet med pasta og høvlet parmesan.