Hjemmelagde kjøttboller i tomatsaus
Hjemmelagde kjøttboller i tomatsaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Hjemmelagde kjøttboller i tomatsaus

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Hjemmelagde kjøttboller i tomatsaus

Hjemmelaget kjøttboller er alles favoritt. Server de med tomatsaus og nykokt pasta. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

Kjøttboller er en smakfull favoritt. Lag dem gjerne selv og server dem i tomatsaus med pasta.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Tomatsaus

1boks(er)
Tomat(hermetiske)
2ss
Basilikum(hakket)
1stk
1ts
1klype(r)
1stk
1ss
Sennep(fransk)
0.5dl
Vann(kaldt )

SLIK GJØR DU

  1. Bland kjøttdeig med salt, pepper, egg, sennep og kaldt vann. Form farsen til små kjøttboller og stek dem i smør
    i en panne til de er gjennomstekt.

  2. Hell tomatene i en kjele. Press i hvitløk, tilsett tomatpuré basilikum og buljong. La sausen koke en liten stund.

  3. Smak til med salt og pepper. Legg de ferdigstekte kjøttbollene over i tomatsausen.

  4. Server med nykokt pasta eller potetstappe. En grønn salat er godt til.

Hjemmelaget kjøttboller er alles favoritt. Server de med tomatsaus og nykokt pasta. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN