Hjemmelaget leverpostei Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t 30min

Hjemmelaget leverpostei

nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t 30min

Hjemmelaget leverpostei

HJEMMELAGET LEVERPOSTEI: Lager du din egen, vet du akkurat hva som er i den, og du kan krydre med det du liker.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.8 (40 stemmer)
Det er mange gode grunner til å lage din egen leverpostei. Du vet akkurat hva som er i den, og kan krydre med det du liker.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Bechamelsausen

Posteien

270g
2stk

SLIK GJØR DU

  1. Lag jevning av mel og smør. Hell på litt og litt melk.

  2. Kok forsiktig i rundt 20 min. mens du rører til tykk saus. Smak til med salt og pepper. Avkjøl.

  3. Kvern svinelever, spekk og løk. Bland inn ett og ett egg.

  4. Bland inn den avkjølte bechamelsausen. Krydre med salt og pepper.

  5. Smør en ildfast form, ha i leverblandingen og stek på 190 grader i en time.

HJEMMELAGET LEVERPOSTEI: Lager du din egen, vet du akkurat hva som er i den, og du kan krydre med det du liker.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.8 (40 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN