Hjemmelaget musli
Hjemmelaget musli  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
35min

Hjemmelaget musli

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
35min

Hjemmelaget musli

GOD START: En fiberrik og velsmakende müsli. 

Foto: Grete Roede

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

FROKOST: Denne deilige muslien har bare 151 kalorier pr porsjon. Lager du frokostblandingen din selv blir den mye bedre, og du har kontroll på hva som er i den.  Oppbevar müslien mørkt og svalt i en lufttett boks.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2dl
Havregryn(store)
3dl
Byggryn(bygg- og havregryn sammen i pakke)
0.5dl
Hasselnøtter(grovhakkede)
0.5dl
Mandler(grovhakkede)
0.5dl
Tranebær(tørkede)
0.5dl
Aprikos(tørket)

SLIK GJØR DU

  1. Sett stekeovnen på 165 °C. Ta en stor bolle og ha i alle tørrvarene. Varm honningen så den blir litt mer rennende, og bland den godt sammen med alt det tørre i bollen.

  2. Fordel blanding utover et stekebrett dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen i ca 20 minutter til blandingen er sprø og ristet. Vend blandingen med en tresleiv en eller to ganger underveis. 

  3. Avkjøl blandingen og ha den oppi en lufttett boks, og oppbevar den mørkt og svalt. Nyt din
    hjemmelagde müsli til frokost – den er også god som en rask lunsj eller til kveldsmat.

GOD START: En fiberrik og velsmakende müsli. 

Foto: Grete Roede

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN