Hjemmelaget tortillalefse
Hjemmelaget tortillalefse Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
30min

Hjemmelaget tortillalefse

nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
30min

Hjemmelaget tortillalefse

Det blir nesten ikke mer autentisk enn dette: hjemmelagde tortilalefser! Dette blir en fullkommen fredagskveld! Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)
Du kan lage din egen tortilla, men det er mange gode varianter å kjøpe. Du finner også gode wraps i brødhyllene, og glutenfrie alternativer kan kjøpes i mange dagligvarebutikker.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.5ts
3dl
Vann(kokende)

SLIK GJØR DU

  1. Bland mel og salt i en kjøkkenmaskin med kniven. Tilsett biter av kaldt smør og miks.

  2. Tilsett kokende vann, og kjør til en smidig deig. Tilsett mer mel hvis deigen er for løs.

  3. Trill deigen ut til en pølse, og del den i 8–10 biter. Trill hver bit til en bolle og kjevle ut til en tynn tortilla.

  4. Stek dem i en varm jernpanne i ca. 1 minutt på hver side. Legg dem under et klede så de holder seg varme og ferske, for da smaker de best.

Det blir nesten ikke mer autentisk enn dette: hjemmelagde tortilalefser! Dette blir en fullkommen fredagskveld! Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN