Honning og soyaglasert ribbe med grønn hummus
Honning og soyaglasert ribbe med grønn hummus Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
25min

Honning og soyaglasert ribbe med grønn hummus

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
25min

Honning og soyaglasert ribbe med grønn hummus

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

DETTE TRENGER DU

PERSONER
200g
Svineribbe(ferdig stekt ribbe)
0.5ts
0.5dl
0.5fedd

Grønn hummus

250g
Grønne erter(dypfryste)
130g
2ss
Mynte(frisk)
1stk
1ts

SLIK GJØR DU

  1. Del ribben opp i små munnfuller og legg dem i en ildfast form.

    Bland sammen honning, soyasaus, finhakket hvitløk og chili. Varm det opp i en kjele til det koker. Pensle sausen over ribbebitene og sett dem i ovn på 225º i ca. 5 minutter.

    Kok opp ertene i ca. 3 minutter i lett saltet vann og avkjøl.

    Ha ertene, kesam, hvitløk og mynte i en food prosessor og kjør det til en glatt røre.

    Riv skallet av lime og press ut saften. Ha det i røren, sammen med olje og kjør det i maskinen noen sekunder til. Smak til med salt, pepper og sukker.

    Server hummusen som dipp til ribben.

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN