Horn med kokos og aprikos
Horn med kokos og aprikos Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t

Horn med kokos og aprikos

nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t

Horn med kokos og aprikos

Spennende og smakfulle horn. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

2.2 (9 stemmer)
Hornene fylles med kokosmasse og aprikosmarmelade – smaker som får tennene til å løpe i vann! Til oppskriften trengs 1 porsjon grunndeig. Oppskrift på grunndeig finner du her.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

60g
Smør(mykt)
1stk
Egg(til pensling)
1pakke(r)
Kokosmasse(til pynt)

SLIK GJØR DU

  1. Lag grunndeigen som forklart. Del den i tre deler og kjevle ut hver leiv, ca. 27 cm i diameter. Skjær ut 8 trekanter av hver.

    Rør sammen fyllet av smør, kokosmasse og aprikossyltetøy. Legg en skje fyll på hver bit der deigen er bredest. Rull dem sammen, bøy til horn og legg dem med skjøten ned på bakepapir på stekeplate.

    Dekk med plast og hev hornene i ca. 30 minutter. Pensle hornene med sammenpisket egg, dryss på litt kokos og stek hornene midt i ovnen ved 250° i 6–8 minutter. Avkjøl på rist.

Spennende og smakfulle horn. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

2.2 (9 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN