nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
1t 30min
Horn med kremost
nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
1t 30min
Horn med kremost
Horn som blir saftige og gode med fyll av kremost. Fine å ha i matpakken eller med på tur
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Smuldre gjæren i bakebollen. Smelt smøret, tilsett melken og la det bli ca. 37°. Hell litt væske over gjæren og rør til det løser seg opp. Tilsett resten av væsken, saltet og nesten alt melet. Arbeid deigen til den er smidig. La deigen heve tildekket under plast på lunt sted i ca. 30 minutter.
Arbeid deigen smidig på bakebordet og del den i fire deler. Kjevle ut hver del til en sirkel og del den i 8 trekanter.
Smør litt ost på hver trekant og trill sammen, fra bredsiden mot spissen. Legg hornene på stekeplate kledd med bakepapir med spissen ned. Etterhev under plast i ca. 30 minutter.
Pensle med sammenvispet egg og dryss på sesamfrø eller valmuefrø. Stek midt i ovnen ved 250° i ca. 10 minutter og avkjøl på rist.