Husets skalldyrpai
Husets skalldyrpai Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
1t

Husets skalldyrpai

nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
1t

Husets skalldyrpai

Husets skalldyrpai med grønne bønner, blåskjell, tunfisk og frisk dill. Tunfisk er veldig godt på pai, så det må du prøve! Server gjerne til gjester. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Fisk
Skalldyr
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Husets skalldyrpai er en fristende overraskelse.Vi har brukt hermetiske blåskjell, men du kan også bruke reker eller en blanding av reker og blåskjell. Bruk ferdig paideig eller lag din egen; Grunnoppskrift til paideig.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Rull paibunnen ut, dekk paiformen og prikk med gaffel.

  2. Skjær løken i tynne båter og kok opp bønnene, som avkjøles. Stek løk og bønner i smør. Bland grønnsakene med blåskjellene og legg det i paiskallet.

  3. Visp egg og melk og finhakket dill. Ha i salt og pepper.

  4. Hell eggblandingen over det øvrige i paiskallet. Stek på nederste rille ved 200° i cirka 40 min. til den har stivnet.

Husets skalldyrpai med grønne bønner, blåskjell, tunfisk og frisk dill. Tunfisk er veldig godt på pai, så det må du prøve! Server gjerne til gjester. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Fisk
Skalldyr
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN