Hvit fisk med beurre blanc og kjørvel
Hvit fisk med beurre blanc og kjørvel Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
20min

Hvit fisk med beurre blanc og kjørvel

nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
20min

Hvit fisk med beurre blanc og kjørvel

Hvit fisk servert med smørsaus - beurre blanc - og fersk kjørvel Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Fisk

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Denne smørsausen tar litt tid, men det er absolutt verdt strevet. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
200g
Fisk(hvit)
200g
0.5stk
Sjalottløk(finhakket)
0.5dl

SLIK GJØR DU

  1. Finhakk sjalottløken og stek den blank på lav varme i litt smør. Ha i hvitvinen og la det koke inn til du har et par teskjeer igjen.

  2. Del opp smøret i terninger. Rør inn én og én terning til det får en fin og myk konsistens. (Det tar litt tid, men ikke gi deg…). Server den til dampet eller ovnsbakt hvit fisk med litt kjørvel til.

Hvit fisk servert med smørsaus - beurre blanc - og fersk kjørvel Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Fisk

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN