Hvit pizza med brie, pære og honning
Hvit pizza med brie, pære og honning
DETTE TRENGER DU
PERSONERFyll
SLIK GJØR DU
Rør sammen gjær, lunkent vann og honning i en skål. La dette stå i 5 minutter.
I en bolle med eltekrok har du i mel, salt og olivenolje. Hell så i væsken og elt alt sammen i 10 minutter. Ha så deigen over i en smurt bolle og dekk med plastfolie. La heve til dobbel størrelse i cirka 1 time.
Forvarm ovnen til 225 grader og sett langpannen inn så den blir varm.
Rør sammen rømme, salt, pepper og timian.
Kjevle ut en tynn pizza og overfør den til et stekepapir. Smør ca. 2 ss rømme utover. Skjær brien i tynne skiver og fordel utover sammen tynne skiver av en pære. Dryss litt honning over og fordel litt blomkål over, gjerne lilla blomkål hvis du finner det i butikkern.
Stek pizzaen i 8 minutter. Server med fersk ruccola og dryss litt fersk timian over. Smak til med litt mer honning og en klype salt.