Hvit pizza, tarte flambée
Hvit pizza, tarte flambée Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
6min
totalt
1t 15min

Hvit pizza, tarte flambée

nivå
Lett
aktiv
6min
totalt
1t 15min

Hvit pizza, tarte flambée

Fredagskosen er sikret med hvit pizza toppet med masse bacon. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3 (13 stemmer)
Prøv en anderledes versjon av den klassiske pizzaen med hvit bunn og alles favoritt: bacon!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1.5dl
1klype(r)
1ts

Fyll

8skiver
1stk
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Ha alle ingrediensene i en bolle. Kna sammen til en deig.

  2. La deigen heve i omtrent en time.

  3. Bruk godt med mel når du kjevler den ut.

  4. Forvarm ovnen til maks temperatur. Bruk vifte og grillelement.

  5. Ha crème fraîche i en bolle. Pisk til den blir stiv som krem (tar litt lenger tid enn å piske krem).

  6. Finhakk løken og skjær baconet i biter.

  7. Kjevle ut pizzadeigen. Bre ut den piskede crème fraîchen. Dryss over løk og bacon.

  8. Stek den i ovnen i 5-6 minutter - følg med så den ikke svir seg.

Fredagskosen er sikret med hvit pizza toppet med masse bacon. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3 (13 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN