Indisk curry med strimlet svinekjøtt
Indisk curry med strimlet svinekjøtt Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
30min

Indisk curry med strimlet svinekjøtt

nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
30min

Indisk curry med strimlet svinekjøtt

HVERDAGSGRYTE: Enkelt og eksotisk, denne oppskriften på curry må du prøve!

Foto: matprat.no / Mari Svenningsen

Inneholder

Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

1.5 (3 stemmer)
Indisk curry er en super hverdagsgryte. Karripasta, kokosmelk og ingefær gir varme fra Asia, og blandet med gulrot, sukkererter, kål og norsk svinekjøtt i strimler har du en spennende, smaksrik rett.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
600g
Svinekjøtt(renskåret i strimler)
2ss
Margarin(til steking)
2stk
Løk (kepaløk)(i båter)
60g
Ingefær(finhakket, frisk)
2boks(er)
Kokosmelk(lett)
4stk
Gulrot(revet)
400g
Kinakål(i strimler)
20stk
Sukkererter(i strimler)
1ts

SLIK GJØR DU

  1. Varm margarin i en kjele. Når margarinen har sluttet å bruse, fres løk og ingefær til det er mykt og blankt. Ha i karripasta og fres i et minutt til. Tilsett kokosmelk og revet gulrot, kok opp.

  2. Tørk kjøttet med litt kjøkkenpapir og ha det i gryten. Kok opp og senk varmen, og la gryten koke på svak varme i 2-3 minutter, eller til kjøttet er gjennomkokt.

  3. Ha i kinakål og sukkererter og la alt bli gjennomvarmt.

  4. Smak til med fiskesaus, salt og pepper.

  5. Server den indiske currygryten i dype skåler.

HVERDAGSGRYTE: Enkelt og eksotisk, denne oppskriften på curry må du prøve!

Foto: matprat.no / Mari Svenningsen

Inneholder

Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

1.5 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN