Ingefærnøtter
Ingefærnøtter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
40min

Ingefærnøtter

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
40min

Ingefærnøtter

Disse smaker kjempegodt til gløgg! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.3 (3 stemmer)
Småkaker med deilig smak av ingefær og sitron. Kakene er fine å gi bort i julegave.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
130g
1stk
Sitron(revet skall og saft)
1ss
Ingefær(malt)

SLIK GJØR DU

  1. Forvarm ovnen til 180°. Kok opp sukker, sirup, fløte og smør og avkjøl blandingen. Rør inn sitronsaft. Bland sitronskall, mel, ingefær og bakepulver og rør det inn i sirupsblandingen. Rør sammen til en deig.

  2. Trill deigen til pølser som deles i jevnstore emner. Form til kuler. Legg kulene på bakepapirkledd stekeplate. Stek ingefærnøttene lys brune midt i ovnen i cirka 10 minutter.

  3. Avkjøl på rist og oppbevar kakene i tett boks.

Disse smaker kjempegodt til gløgg! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.3 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN