Ingefærstenger
Ingefærstenger Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
12min
totalt
40min

Ingefærstenger

nivå
Lett
aktiv
12min
totalt
40min

Ingefærstenger

Ingefærstenger er kjekt å ha liggende i boks og servere til kaffen. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)
Spennende kjeks med frisk smak av ingefær. De holder seg lenge om de får ligge i en lufttett boks tørt. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Rør smør og sukker lett og porøst. Tilsett sirup, vaniljesukker, ingefær og mel blandet med bakepulver. Arbeid sammen til en deig.

  2. Trill ut til tre lange lengder, ca. 40 cm. Legg dem på et stekebrett dekket med bakepapir. Trykk dem lett ned.

  3. Stek stengene ved 175º i 10–12 minutter midt i ovnen. Skjær i biter mens de fremdeles er varme, ca. 3 cm brede. Avkjøl på rist og
    oppbevar kakene i tett boks.

Ingefærstenger er kjekt å ha liggende i boks og servere til kaffen. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN