Is med fryst skogsbær og varm karamellsaus
Is med fryst skogsbær og varm karamellsaus Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
20min

Is med fryst skogsbær og varm karamellsaus

nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
20min

Is med fryst skogsbær og varm karamellsaus

Vaniljeis servert med frossen skogsbær og varm karamellsaus! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Kalde, syrlige bær sammen med varm, søt karamellsaus må bli en suksess!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
5dl
Bjørnebær(frossen skogsblanding)

Karamell

SLIK GJØR DU

  1. Kok sammen fløte og sukker i en kjele under omrøring. Tilsett smøret i biter og la det koke i ca. 3 minutter.

  2. Rør hele tiden, slik at ikke sausen brenner i bunnen.

  3. Legg kuler av is i 6 glass og legg bærene over. Hell på den varme ­sausen og server straks, gjerne med en iskjeks.

Vaniljeis servert med frossen skogsbær og varm karamellsaus! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN