Isrullade
Isrullade Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
40min

Isrullade

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
40min

Isrullade

Verdens beste isrullekake med non stopp Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Dette er barnas favoritt – en enkel rullekakevariant som du legger i fryseren og har klar til bruk. Pynt kaken ved servering. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Glasur

200g
Kremost(til baking)

Fyll

50g
Sjokolade(non stopp)

SLIK GJØR DU

  1. Kle en langpanne med bakepapir (25 x 35 cm). Visp egg og sukker til eggedosis. Bland og sikt hvetemel, bakepulver og vaniljesukker. Bland inn de hakkede nøttene.

  2. Fyll røren i langpannen og stek kaken midt i ovnen på 225° i 8-10 minutter. Hvelv den på et håndklede eller papir drysset med sukker. Trekk bakepapiret av og avkjøl kaken under langpannen. Da sprekker den ikke når du ruller den sammen.

  3. Rør isen myk og bland inn Non Stop. Smør isen jevnt utover kaken og rull sammen fra lang-siden. Pakk kaken i aluminiumsfolie og legg den i fryseren til den skal brukes. Bruk ferdig kremost som er smakt til med vanilje og smør utover kaken. Pynt med Non Stop.

  4. Skjær kaken i skiver mens den er frossen, og server.

Verdens beste isrullekake med non stopp Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN