Italiensk burger med mozzarella og løkringer
Italiensk burger med mozzarella og løkringer Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
30min

Italiensk burger med mozzarella og løkringer

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
30min

Italiensk burger med mozzarella og løkringer

Italiensk burger servert med smeltet mozzarella, basilikummasjones og løkringer. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

0.5 (1 stemmer)
Klassisk okseburger med italienske smaker. Serveres med godt burgerbrød, basilikummajones og friterte løkringer. Skikkelig helgekos!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
Hamburger(av okse)
1stk
1stk
2dl
Brød(krumme)
1stk
0.5bunt
1stk
5dl
Rapsolje(til friterting)

SLIK GJØR DU

  1. Dressing: Kjør majones og basilikum sammen med stavmikser.

  2. Burger: Stek eller grill burgerkjøttet. Skjær mozzarellaen i skiver og legg på toppen. Ha på lokk til de smelter litt (du kan også bruke gassbrenner for å få litt farge).

  3. Stek hamburgerbrødet til det får farge og blir litt sprøtt. Legg på salat, burger dressing, tomat og  mozzarella (på toppen om du bruker gassbrenner).

  4. Friterte løkringer: Skjær løken i tykke skiver og del den opp i ringer. Dypp ringene først i mel, så pisket egg og sist i brødkrumme. 

  5. Varm opp oljen til 180 grader i en dyp kjele. Friter løkringene i omganger til de er gylne.

Italiensk burger servert med smeltet mozzarella, basilikummasjones og løkringer. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

0.5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN