Italiensk gryte med svinefilet
Italiensk gryte med svinefilet Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Italiensk gryte med svinefilet

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Italiensk gryte med svinefilet

Italiensk gryte med svinefilet, hvitvin, sitronsaft og hakket persille. Smakfull gryte som er rask å lage! Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.5 (8 stemmer)
Smakfull, rask italiensk gryte. Server med potetmos eller stekte potetbåter og en salat. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1klype(r)
Havsalt(velg ønsket mengde)
1klype(r)
3ss
Hvetemel(evt. glutenfri)
2ss
Smør(til steking)
3dl
2ss
Kapers(hakket)
0.5dl
Bladpersille(hakket)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær kjøttet fritt for sener og fett. Del kjøtt i skiver og tørk det godt. Bland sammen hvetemel, salt og pepper. Vend kjøttet i melblandingen og stek det i smør noen minutter på hver side. Ta det opp og hold det varmt.

  2. Hell vin i pannen, la det koke til ca. halvparten er igjen. Hell i buljong, kok til sausen blir litt fyldig (ca. 5 minutter).

  3. Legg i kjøttet. Tilsett sitronsaft og kapers og varm dette i noen minutter.

  4. Smak til med salt og pepper. Pynt med persilledryss.

Italiensk gryte med svinefilet, hvitvin, sitronsaft og hakket persille. Smakfull gryte som er rask å lage! Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.5 (8 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN