Italiensk salamipai
Italiensk salamipai Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
1t
totalt
2t

Italiensk salamipai

nivå
Middels
aktiv
1t
totalt
2t

Italiensk salamipai

Hjemmelaget pai med italienske smaker av salami, pesto, ost, oliven og tomat. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)
Her smelter smakene fra Middelhavet sammen – pesto, salami og god ost.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

20stk
Oliven(sorte)
100g
Pølse(salami)
3stk
4ss
Pesto(rød)
1ts

Paibunn

130g
2ss

SLIK GJØR DU

  1. Ha alle ingrediensene til paideigen i en kjøkkenmaskin, og bland raskt sammen til en paideig. Trykk den ut i en form, ca. 24 cm i diameter. Prikk deigen, og sett den kjølig i ca. 30 minutter.

  2. Forstek paiskallet midt i ovnen på 225° i ca. 10 minutter.

  3. Del tomater i to. Strimle eller skjær salami i terninger.

  4. Bland egg, kesam, revet ost, pesto, salt og pepper, og hell fyllet i paiskallet. Legg i oliven og tomater med snittflaten opp. Hell i eggblandingen.

  5. Stek paien på nederste rille i ovnen til den får fin farge og stivner, ca. 35 minutter.

  6. Server paien med tynne skiver salami og salatblader.

Hjemmelaget pai med italienske smaker av salami, pesto, ost, oliven og tomat. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN