Italiensk tomatsuppe med grønt Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Italiensk tomatsuppe med grønt

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Italiensk tomatsuppe med grønt

Smakfull hjemmelaget tomatsuppe med hvitløk, løk, grønn pesto, vårløk, stilkselleri og squash. Server med ferskt brød som er ristet i ovnen med pesto. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.1 (11 stemmer)
Hjemmelaget tomatsuppe er en sikker vinner. Server den gjerne med en pesto, tilsett ekstra grønt. Brød som er ristet i ovnen med pesto er deilig tilbehør. Du kan også legge pølsebiter, stekte kyllingbiter eller bacon i suppen.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
1klype(r)
Salt(smak til )
1klype(r)
Svart pepper(smak til )
25g
Pesto(grønn)
50g
Vårløk(finhakket)
2skiver

SLIK GJØR DU

  1. Hakk hvitløk og løk og ha det i en kjele sammen med tomatpuré, hakkede tomater og buljong. La det koke på svak varme under lokk i 10 minutter. Smak til med salt og pepper.

  2. Skjær brødet i grove terninger og smør dem med det meste av pestoen, behold ca. 1 ts av pestoen til å vende grønnsakene i.

  3. Legg brødene på bakepapir på stekeplaten, og rist dem i ovnen ved 200° i 5–10 minutter til de blir gylne og sprø.

  4. Finsnitt vårløk og stilkselleri. Bland sammen. Skjær squash i små terninger. Vend alt i pestoen og tilsett dette i suppen ved
    servering.

  5. Sett brødbitene på spyd.

Smakfull hjemmelaget tomatsuppe med hvitløk, løk, grønn pesto, vårløk, stilkselleri og squash. Server med ferskt brød som er ristet i ovnen med pesto. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.1 (11 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN