nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Italiensk tomatsuppe med grønt
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Italiensk tomatsuppe med grønt
Hjemmelaget tomatsuppe er en sikker vinner. Server den gjerne med en pesto, tilsett ekstra grønt. Brød som er ristet i ovnen med pesto er deilig tilbehør. Du kan også legge pølsebiter, stekte kyllingbiter eller bacon i suppen.
DETTE TRENGER DU
PERSONER1fedd
1stk
25g
1boks(er)
1klype(r)
Salt(smak til )
1klype(r)
Svart pepper(smak til )
25g
Pesto(grønn)
50g
Vårløk(finhakket)
50g
Stilkselleri (stangselleri)(finhakket)
2skiver
SLIK GJØR DU
Hakk hvitløk og løk og ha det i en kjele sammen med tomatpuré, hakkede tomater og buljong. La det koke på svak varme under lokk i 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
Skjær brødet i grove terninger og smør dem med det meste av pestoen, behold ca. 1 ts av pestoen til å vende grønnsakene i.
Legg brødene på bakepapir på stekeplaten, og rist dem i ovnen ved 200° i 5–10 minutter til de blir gylne og sprø.
Finsnitt vårløk og stilkselleri. Bland sammen. Skjær squash i små terninger. Vend alt i pestoen og tilsett dette i suppen ved
servering.Sett brødbitene på spyd.