Jarlsbergloff med bacon og urter
Jarlsbergloff med bacon og urter  Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
2t 5min

Jarlsbergloff med bacon og urter

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
2t 5min

Jarlsbergloff med bacon og urter

Gjør hverdagsloffen litt mer spennende med masse smak av Jarlsberg, sennep, urter og bacon. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Super loff å servere til suppe, salat eller gryte. En oppskrift gir cirka to brød. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
6skiver
0.5dl
Gressløk(finhakket)
0.5dl
Kruspersille(finhakket)
3dl
2stk
200g
Hvitost (Gulost)(Jarlsberg, finrevet )

SLIK GJØR DU

  1. Sprøstek baconet og del det i biter. Bland med gressløk og persille. Smuldre gjæren i bakebollen. Hell litt av den lunkne melken over og rør til gjæren er oppløst. Tilsett resten av melken. Rør i baconblandingen, egg, sennep og ost. Elt inn mel til en jevn, smidig deig.

  2. La deigen heve til dobbel størrelse. Elt den i litt mel på bordet. Del deigen i to og form den til to loffer. Smør to litersformer og legg bakepapir i bunnen. Legg i loffene og la dem etterheve i ca. 20 minutter før de stekes.

  3. Stek på nederste rille i ovnen ved 200° i ca. 45 minutter. Avkjøl på rist.

Gjør hverdagsloffen litt mer spennende med masse smak av Jarlsberg, sennep, urter og bacon. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN