Jennys  tacopai Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
45min
totalt
1t 50min

Jennys tacopai

nivå
Lett
aktiv
45min
totalt
1t 50min

Jennys tacopai

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.1 (20 stemmer)
En smakfull tacorøre er supert å fylle i en paibunn. Server tacopaien med salat.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
50g
Smør(mykt)
1.5dl

Fyll

400g
Kjøttdeig(gjerne kyllingkjøttdeig)
2stk
2stk
Paprika(gjerne ulik farge)
1pose(r)
2dl
Hvitost (Gulost)(revet. Jarlsberg eller Norvegia)

SLIK GJØR DU

  1. Bland alle ingrediensene til paideigen raskt sammen i en kjøkkenmaskin. Kjør til deigen samler seg.

  2. Pakk den inn og legg den kjølig i ca. 30 minutter. Kjevle deigen ut til en rund leiv og trykk den ut i en smurt paiform, 24 - 26 cm.

  3. Forstek deigen ved 225º i 10–15 minutter, før fyllet tilsettes.

  4. Fyll: 
    Stek kjøttdeigen i smør i panne sammen med hakket løk og finkuttet paprika til kjøttdeigen er smuldret. Rør inn tacokrydder og lett crème fraîche.

  5. Fordel fyllet i paiskallet. Dryss over osten og stek paien midt i ovnen ved 200° i 30–40 minutter. Server gjerne crème fraîche til sammen med en salat.

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.1 (20 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN