Jordbær med spekeskinke og pepperrotkrem Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Jordbær med spekeskinke og pepperrotkrem

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Jordbær med spekeskinke og pepperrotkrem

SOMMER: Deilig original vri på jordbærene og spekeskinka.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

0.6 (3 stemmer)
En litt uvanlig kombinasjon du kan komme til å bli veldig glad i. Server gjerne som fingermat mens gjestene venter på hovedretten. Her har du både noe salt, noe litt søtt og noe fett, alt sammen passer fint til sjampanje. Noen munnfuller spekeskinke med jordbær og pepperrotkrem skjerper smakssansene.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1beger
Jordbær(modne bær)
20skiver

Pepperrotkrem

4ss
Lettrømme(eller seterrømme)
1ss
Pepperrot(revet)

SLIK GJØR DU

  1. Bland rømme med pepperrot og smak til med litt salt, pepper og sukker.

  2. Lag små kremmerhus av skinken, dypp jordbærene i rømmen og putt dem inn i kremmerhuset.

SOMMER: Deilig original vri på jordbærene og spekeskinka.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

0.6 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN