Jordbær og fersken i musserende vin
Jordbær og fersken i musserende vin Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
10min

Jordbær og fersken i musserende vin

nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
10min

Jordbær og fersken i musserende vin

Jordbær og fersken i musserende vin Foto: Synøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

En deilig sommerforfriskning, som du kan servere som en velkomstdrink. I stedet for alkoholholdige bobler kan du bruke Mozell eller eplesider.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Legg ferskenene i kokende vann i ca. 2 minutter. Ta dem opp og skrell. Del dem i to og ta bort kjernen. Skjær så frukten i fine båter. Skyll, rens og del jordbær i skiver.


  2. Legg fersken og jordbær med sukkeret i glass. Pynt med mynteblader.


  3. Ved servering settes glassene fram på bordet og boblene helles over.

Jordbær og fersken i musserende vin Foto: Synøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN