Jordbærpai
Jordbærpai Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
1t 10min
totalt
1t 30min

Jordbærpai

nivå
Middels
aktiv
1t 10min
totalt
1t 30min

Jordbærpai

Søt og smakfull pai med jordbær. Denne paien er perfekt å servere til dessert. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.5 (2 stemmer)
Legg i jordbærene før de er helt tint, hvis du bruker frosne bær.      

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Bland ingrediensene til paideigen og trykk den ut i en paiform 24–26 cm i diameter eller en firkantet form. Sett formen kjølig i ca. 30 minutter.

    Skjær jordbærene i biter og fordel dem over deigen, eller bruk frosne bær. Rør sammen rømme, egg, sukker og vaniljesukker og hell det over jordbærene.

    Stek paien ved 200 ° i 30–40 minutter og avkjøl den før servering.

    Server gjerne paien med jordbær og siktet melis.

Søt og smakfull pai med jordbær. Denne paien er perfekt å servere til dessert. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.5 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN