nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
1t
Jordbærsalat med lun sitruskrem
nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
1t
Jordbærsalat med lun sitruskrem
Dette er en perfekt måte å avrunde et festmåltid på. Den søte jordbærsalaten sammen med en litt syrlig krem gir en deilig friskhet.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Kok opp vann sammen med honning og sukker. Rør godt sammen, og legg oppi myntebladene. Avkjøl.
Rens jordbærene. Del bærene i båter og legg dem i laken. La dette stå og trekke i 2-3 timer i kjøleskapet.
Kok opp fløte med sitrusskall og sukker. Bruk bare det ytterste skallet, ikke det hvite, og velg økologisk hvis du finner det. Husk å vaske nøye.
Slå eggene godt sammen, og pisk så den varme væsken inn i eggene. Fordel blandingen i porsjonskopper, og stek så på svak varme i stekeovn, ca. 100 grader, i 15 minutter.
Server koppene med krem sammen med jordbærsalaten mens kremen ennå er lun.