Jorunns fruktsalat
Jorunns fruktsalat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min

Jorunns fruktsalat

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min

Jorunns fruktsalat

Frisk fruktsalat, server med pisket krem. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

Etter en kraftig middag er det deilig å spise en fruktsalat. Server med lett pisket krem.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
2stk
1bunt
2stk
1boks(er)
1boks(er)
5stk
Stjernefrukt (carambola)(evt. kjærlighetsfrukt)

Sukkerlake

2dl
0.5stk
Sitron(saften)

SLIK GJØR DU

  1. Kok først sukkerlaken og avkjøl den.

  2. Skrell og del frukt. Skyll druer og bær.

  3. Skrell skallet av kjærlighetsfrukten. Fordel frukt og bær i dessertboller eller på stort fat.

  4. Hell over sukkerlaken og pynt med mynteblader.

  5. Pisk kremfløte til en myk krem og server til fruktsalaten sammen med krumkaker eller strull.

Frisk fruktsalat, server med pisket krem. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN