Julebrødbruchetta med paté, fiken og aprikoschutney
Julebrødbruchetta med paté, fiken og aprikoschutney Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Julebrødbruchetta med paté, fiken og aprikoschutney

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Julebrødbruchetta med paté, fiken og aprikoschutney

En lekker og fristende tapasrett. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

DETTE TRENGER DU

PERSONER
35g
Svinelever(Bruk paté. Ikke svinelever.)
10skiver
Brød(Julebrød)
3stk
Fiken(ferske)
4stk
Fiken(tørkede)
8stk
Aprikos(tørkede)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær fiken og aprikoser i små biter. Bland olje og eddik og hell blandingen over frukten. La det trekke minst 30 minutter.

    Stek julebrødskivene i ovnen på 200º i 7 minutter.

    Legg på skiver av paté på hver julebrødskive, ha på 1 ts chutney og pynt med fersk fiken.

En lekker og fristende tapasrett. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN