Juleskinke med eggesalat
Juleskinke med eggesalat Oppskrift
nivå
Lett
totalt
15min

Juleskinke med eggesalat

nivå
Lett
totalt
15min

Juleskinke med eggesalat

Deilig juleskinke som smaker godt i romjulen. Det er veldig lett og lage og eggesalaten passer til både skinke og fisk! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Denne salaten passer bra til røkt kjøtt, men også til røkt fisk.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1kg

Eggesalat

2ss
Dill(hakket)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Skrell eggene og hakk dem i biter. Bland med rømme, persille og dill. Smak til med salt og nykvernet pepper.

  2. Skjær den ferdig kokte skinken i pene skiver og legg på fat. Pynt med tranebær og persille. Server skinken med eggesalaten og en god sennep.

Deilig juleskinke som smaker godt i romjulen. Det er veldig lett og lage og eggesalaten passer til både skinke og fisk! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN