Kaffekake Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Kaffekake

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Kaffekake

Saftig kaffekake med sirup, kanel, appelsinskall, ingefær og kaffe. Veldig lett å bake! Server med frisk appelsinglasur.

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

Deilig kaffekake uten egg, så den kan passe for allergikere. Veldig lett å bake! Oppskriften er til en liten langpanne. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1.5ts
1stk
Appelsin(revet skall)
1ts
Allehåndefrø(eller nellik)

Appelsinglasur

150g
2klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Rør sirup ut i lunken kaffe til den blir flytende. Rør inn resten av ingrediensene, men bare halvparten av appelsinskallet. Røren skal være som en løs grøt.

  2. Legg bakepapir i en liten langpanne 20 x 30 cm. Fordel røren og strø over resten av appelsinskallet.

  3. Stek kaken på rist på nederste rille i ovnen ved 175º i cirka 25 min. Kjenn med kakenål om den blir ferdig. Avkjøl på rist.

  4. Ved servering pyntes kaken med glasur av melis og presset appelsinsaft og appelsinstrøssel eller revet appelsinskall.

Saftig kaffekake med sirup, kanel, appelsinskall, ingefær og kaffe. Veldig lett å bake! Server med frisk appelsinglasur.

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN