Kaffepannacotta
Kaffepannacotta Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
3t

Kaffepannacotta

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
3t

Kaffepannacotta

Deilig og rask dessert. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.7 (15 stemmer)
Spennende dessert med mild og deilig kaffesmak.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
Gelatin(plater)
1.5dl
Kaffe(kald)

SLIK GJØR DU

  1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 7 minutter.

    Bland fløte og sukker i en kjele. Skrap ­frøene ut av vaniljestangen og legg frøene og stangen i fløten.

    La dette koke opp under omrøring. Fordel blandingen i to boller.

    Bland 2 1/2 gelatinplate og kaffe i den ene bollen og resten av gelatinplatene i den andre.

    Fordel kaffeblandingen i 8 små glass og sett kjølig. La det stå minst 3 timer.

    Fløteblandingen får stå i romtemperatur. Ta ut kaffeglassene og hell over fløtebland­ingen. Sett dette i kjøleskap for å stivne.

    Pynt med for eksempel hakkede pistasienøtter, ferske fiken og jordbær ved servering.

Deilig og rask dessert. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.7 (15 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN