nivå
Middels
aktiv
50min
totalt
1t
Kake med hvit sjokolademoussé
nivå
Middels
aktiv
50min
totalt
1t
Kake med hvit sjokolademoussé
Denne flotte kaken er frossen, og dermed perfekt å lage i forkant, for så å ta fram ved en gyllen anledning!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Bunn
Sett ovnen på 175°.
Riv mandelmassen fint, bland den med appelsinskall og kakao.
Rør i eggene ordentlig, ett om gangen. Hell massen i en smurt springform, ca. 24 cm. Stek den i ovnen i ca. 20 minutter. Avkjøles.Mousse og pynt
Visp fløten til krem. Hakk sjokoladen i små biter og smelt den over vannbad.
Ta sjokoladen fra varmen og rør inn en eggeplomme om gangen i sjokoladen.
Bland halvparten av fløte-kremen i sjokoladerøren. Vend deretter forsiktig ned resterende fløtekrem.
Fordel moussen utover bunnen, sett den i fryseren i minst 4 timer.
Ta fram kaken ca. 30 minutter før servering. Pynt med jordbær og sitronmelisse eller mynte.